2271044275

δωρεάν αποστολή

για παραγγελίες άνω των 70€
δωρεάν αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 80€

All star: Τι νούμερο να πάρω;

All Star Τι νούμερο να πάρω
Facebook
Twitter
Pinterest

Τα Converse All star είναι μια εταιρεία παπουτσιών που εδώ και πολλές δεκαετίες έχει αγαπηθεί όσο λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας αν όχι το διασημότερο ένα από τα τρία πιο διάσημα μοντέλα παπουτσιών παγκοσμίως. Αν κάνεις λοιπόν, τις αγορές σου διαδικτυακά καλό και απαραίτητο είναι να γνωρίζεις την μεθοδολογία των Converse All star.

Είναι άλλωστε σημαντικό να γνωρίζεις το ιδανικό μέγεθος για σένα ώστε να μπορείς να απόκτησες εύκολα και απλά το μοντέλο All star που επιθυμείς καθώς επίσης και μοντέλα με all time classic στυλ που είναι αρκετά συχνά διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Το αρχικό μοντέλο All Star απέκτησε την ως και σήμερα διάσημη μορφή του μετά από τις παρεμβάσεις και προτάσεις του διάσημου μπασκετμπολίστα Chuck Taylor, το όνομα του οποίου φέρει και το unisex αυτό μοντέλο παπουτσιών.

Οι διαφορές μεταξύ γυναικείων και αντρικών μοντέλων

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των γυναίκειων και αντρικών μεγεθών καθώς επίσης και μεταξύ διαφόρων γνωστών All star μοντέλων. Δεν έχουν διαφορές πάντως τα χαμηλά με τα all star μποτάκια. Βλέποντας έναν πίνακα με τις διαστάσεις των All star θα παρατηρήσουμε πως αυτές είναι διαφορετικές για τους άνδρες και διαφορετικές για τις γυναίκες αλλά φυσικά υπάρχουν και τα πασίγνωστα unisex μοντέλα. Γενικότερα, όλα τα μοντέλα All star μπορούν να φορεθούν και από άνδρες και από γυναίκες, με τις χρωματικές προτάσεις να αποτελούν μοναδικές επιλογές και για τα δύο φύλα.

Παρόλα αυτά, κατά βάση τα ανδρικά μοντέλα είναι 0,5 cm μικρότερα του γυναικείου μεγέθους. Δίνοντας ένα παράδειγμα, το γυναικείο νούμερο 40 έχει μήκος 26 cm, και το ανδρικό 25,5 cm. Όταν βλέπεις επομένως ότι το μοντέλο που σκοπεύεις να αγοράσεις είναι τυπικά γυναικείο ή ανδρικό, ακολούθησε τον ειδικό πίνακα μεγεθών. Με τα πιο διάσημα μοντέλα παπουτσιών Converse All star να είναι φυσικά τα μοντέλα unisex και για αυτά υπάρχει ένας κοινός και για τα δύο φύλα πίνακας μεγεθών.

Τα μεγέθη στα Converse All star χωρίζονται σε UK, που είναι τα αγγλικά μεγέθη, US που είναι τα αμερικάνικα και EU που είναι τα ευρωπαϊκά. Οι τιμές μεγεθών μεγαλώνουν με την σειρά κατά 0,5 cm ανά μέγεθος. Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, το αγγλικό μέγεθος 7 αντιστοιχεί στο αμερικάνικο 9 και του ευρωπαϊκού 40. Το μήκος της εσωτερικής σόλας που αφορά αυτό το μέγεθος είναι 25,5 cm. Αυτό σημαίνει, ότι το ευρωπαϊκό μέγεθος 41 είναι το αμερικάνικο μέγεθος 9,5, αγγλικό 7,5, και το αντίστοιχο μήκος της εσωτερική σόλας είναι 26 cm.

EUUSUKCM
356,54,523
367523,5
377,55,524
388624,5
398,56,525
409725,5
419,57,526
4210826,5
4310,58,527
4411927,5
4511,59,528

Πώς να επιλέξεις το σωστό μέγεθος All star;

Αν ωστόσο παρά τις παραπάνω πληροφορίες και κατευθύνσεις αναφορικά με τα μεγέθη των παπουτσιών Converse All star συνεχίζεις να αναρωτιέσαι τι νούμερο να πάρεις τότε μπορείς αρχικά να φορέσεις στο πόδι σου μια κάλτσα, να σταθείς πάνω σε ένα καθαρό χαρτί και να σημειώσεις τα δύο πιο μακρινά σημεία του ποδιού σου. Μέτρησε την απόσταση μεταξύ τους και με τον τρόπο αυτό θα βρεις το μήκος του ποδιού σου. Το βράδυ είναι η καλύτερη στιγμή για να μετρήσεις το πόδι σου γιατί τότε το αποτέλεσμα είναι και πιο αξιόπιστο. Τέλος, ένας ακόμη απλός τρόπος είναι να μετρήσεις την σόλα που έχουν τα αγαπημένα, καθημερινά βολικά σου παπούτσια. Βρίσκοντας το μήκος της σόλας αυτών θα ξέρεις τι νούμερο να πάρεις.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να βρεις με τους παραπάνω τρόπους και εσύ το νούμερο σου για τα all time classic αθλητικά παπούτσια All star.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *